Apartmani Dalmacija, Drage.

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na našu web stranicu. Ako nastavite pregledavati i koristiti ovu web stranicu, suglasni ste da ćete se pridržavati sljedećih uvjeta i uvjeta korištenja, koji zajedno s našom politikom privatnosti reguliraju odnos Ville Dalmacija s vama u vezi s ovom web-stranicom. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, nemojte koristiti našu web stranicu.

Pojam Villa Dalmacija - Drage - Pakoštane odnosi se na vlasnika web stranice čije je sjedište u Dragama u Zadarskoj županiji. Izraz "vi" odnosi se na korisnika ili gledatelja naše web stranice.

Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja:

Sadržaj stranica ove web stranice je samo za vaše opće informacije i korištenje. Podložno je promjenama bez prethodne najave.
Ova web stranica koristi kolačiće za praćenje postavki pregledavanja. Ako dopustite korištenje kolačića, možemo pohraniti sljedeće osobne podatke za korištenje od strane trećih strana: [umetnuti popis informacija].

Niti mi niti bilo koje treće strane ne dajemo nikakvo jamstvo ili jamstvo u pogledu točnosti, pravovremenosti, izvedbe, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala koji se nalaze ili nude na ovoj web stranici za bilo koju određenu svrhu. Prihvaćate da takve informacije i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

Vaše korištenje bilo kakvih informacija ili materijala na ovoj web stranici u potpunosti je na vlastitu odgovornost, za što ne snosimo odgovornost. Vaša je vlastita odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice ispunjavaju vaše specifične zahtjeve.

Ova web stranica sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili nam je licenciran. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn, izgled, izgled, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu s obavijesti o autorskim pravima, koja je dio ovih uvjeta i odredbi.

Svi zaštitni znakovi koji se reproduciraju na ovoj web stranici, a nisu vlasništvo ili licencirani operateru, priznati su na web stranici.
Neovlašteno korištenje ove web stranice može dovesti do zahtjeva za naknadu štete i/ili biti kazneno djelo.

S vremena na vrijeme ova web stranica može uključivati ​​i poveznice na druge web stranice. Ovi linkovi su dani radi vaše udobnosti za pružanje dodatnih informacija. Oni ne znače da podržavamo web stranicu(e). Ne snosimo odgovornost za sadržaj povezanih web stranica.

Vaše korištenje ove web stranice i svaki spor koji proizlazi iz takvog korištenja web stranice podliježe zakonima.